Beoordelingen van Dapp Frietwinkel Utrecht

Recente recensies

5.0
Kronenburg
17 mei 2024

Yes intacte bitterballen alle 6! En alles lekker warm :)

Yannick
14 mei 2024

Bestelling online geplaatst! De site is niet ontzettend gebruiksvriendelijk, maar de snelheid van het bereiden na online een bestelling geplaatst te hebben is top! Voor 8 man friet + snacks besteld en dat was binnen 10 Minuten klaar. Erg Goeie friet, de snacks waren alleen erg verschillend in grootte

Mireille
5 mei 2024

Vandaag zeer snel bezorgd zoals vaker. Fijn! Ik ben altijd heel erg tevreden over de kwaliteit bij Dapp en bestel graag bij jullie. Vooral de kiptenders zijn mals en lekker. Vandaag was ik echter minder tevreden. De kip was droger en veel minder smakelijk, ik heb er echt stukken afgehaald die een rare smaak hadden en soms ook donkerder van kleur waren. De Friet was lekker en nog goed warm, maar met dit keer wel veel hele harde kleine harde stukjes. Ik hoop volgende keer weer de kwaliteit te krijgen die ik van jullie gewend ben, dan weer 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Buster
4 mei 2024

Food is always nice, but the way they are packed and deliver destroys the food and if you see how much you pay it is not worthy. Two mini tiny little garnalenkroket s for 4.5 and they came completely smashed and the kroket half of it ( In have pictures if needed) Contact only by email please

Kronenburg
25 april 2024

Laatste tijd zijn de bakjes friet niet helemaal vol maar voor driekwart gevuld; bitterballen blijft een uitdaging; meestal zijn er 3 heel en 3 smoesch. Wel lekker.

Miek
19 april 2024

Van de 6 (vegan) bitterballen waren er deze keer helaas 3 geplet. Verder zou de bezorging rond 1935 zijn, maar stond de bezorger plotseling, zonder dat we een update van de aankomsttijd hadden gekregen, om 1900 uur voor de deur. Het zou fijn zijn geweest als de aankomsttijd was aangepast.

Onur
31 maart 2024
Leon
25 maart 2024
B
9 maart 2024

Viel helaas voor een tweede maal tegen. Bezorging liep de spuigaten uit. Ofwel na 1.5 uur was de bestelling er nog steeds niet. Gebeld en besloten zelf de bestelling te komen halen. Daar aangekomen nog 10 minuten moeten wachten. Bijna 2 uur verder voor een patatje en snack. En dan een patatje krijgen met voornamelijk resten. Er gaat blijkbaar iets niet goed qua personeel/service, zonde want normaliter kan je een lekker patatje bij jullie scoren. Hoop dat dit verbetert wordt komende tijd.

Leo Bergen
25 februari 2024
Kim
18 februari 2024

Na al die jaren nog steeds de allerlekkerste friet van Utrecht e.o. !

Suus
17 februari 2024

Rap bezorgd en zoals altijd de lekkerste friet van Utrecht :)

Anneloes
14 februari 2024

Superlekker, maar de Kimchi kroket was niet zo’n winnaar. Weinig smaak, en een beetje melig. De gewone vegan kroketten zijn wel top. Best in town!

Elsa
13 februari 2024

Was lekker alleen vond ik de friet erg dun en ongelijk en best donker gefrituurd. Iets dikkere friet lijkt me lekkerder. Verder alles prima!

Rianne
5 februari 2024

De friet was koud, er waren slechts vijf bitterballen (waarvan twee ontploft) en de kipstukjes waren lauw. Best van geschrokken, want dat verwacht je niet voor deze prijzen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ
4 februari 2024

Prima weer.

GJO
21 januari 2024

Prima, op tijd, lekker en biologisch 👍

X
19 januari 2024

Echt heerlijke friet en stoofvlees! Ik mistte allen een portie patat ( werd snel nabezorgd metexteaatje). Dit had ik helaas al eerder aan de hand gehad, dus dat is jammer….

Henry
15 januari 2024
K. K.
11 januari 2024

Always good quality and tasty food and friendly customer service! 10/10

Hans Broekhuisen
30 december 2023

Ik begrijp best dat het lastig is maar goed doorbakken friet is knapperig en dat was de friet niet. De friet was oke maar niet voor herhaling vatbaar.

Julie van Westerveld
21 december 2023

Goede portie, maar helaas was mijn friet erg taai en smaakte het alles behalve vers. :( jammer, want ik eet graag van jullie..

Thera Oosthoek
14 december 2023

Helaas was het bekertje met saus omgevallen én zat het dekseltje er niet goed op. Hierdoor zeker helft van saus verloren gegaan. Eten was lekker en snel bezorgd.

GJ
11 december 2023

Prima eten, prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teepe
9 december 2023
Rolf
19 november 2023

Great service and Dapp is amazing with special requests. Aksed for a Dinosaur drawn on the box once and they did not dissappoint!! Got several!

Margreet
13 november 2023

Eten was warm en lekker en de bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 november 2023
Olaf van Essen
7 november 2023

Normaliter ben ik te spreken over de bezorging. Maar nu had ik bitterballen en die kwamen geplet aan. Het eten zelf was ok. Niet echt warm meer. Maar ik moet zegen voor deze prijs en dan heb ik ook nog vooraf fooi gegeven, dan vind ik dit een slechte zaak.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Olaf, Bedankt voor je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die je hebt ondervonden. Het spijt ons ten zeerste dat de bitterballen geplet en niet meer warm waren bij aankomst. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als je vooraf al fooi hebt gegeven. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken; hiervoor hebben we je persoonlijk een mail gestuurd. Wat betreft de bitterballen, die klacht krijgen we helaas vaker, ook bij de garnalen en geitenkaas kroketjes. Je zou denken; dat probleem moet toch makkelijk op te lossen zijn? Met de duurzame verpakkingen, die wij graag zouden willen gebruiken, is dat echter best wel lastig. We zijn er in ieder geval mee bezig! Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk - Formule Manager - Dapp.

Thomas
5 november 2023

Normaal gesproken alles super lekker, maar deze keer slappe friet en taaie kip. Maar nogmaals, normaal gesproken is het altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Thomas, Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Normaal gesproken is alles super lekker, maar het spijt ons dat je laatste bestelling tegenviel met slappe friet en taaie kip. We begrijpen dat dit niet de smaakervaring was waar je op had gehoopt, en daarvoor willen we ons oprecht verontschuldigen. We houden ervan om heerlijke maaltijden te serveren, en we zullen je review binnen ons team in Utrecht bespreken om ervoor te zorgen dat we dit soort problemen in de toekomst kunnen vermijden. Daarnaast willen we graag de kans krijgen om dit goed te maken. Daarom zullen we binnenkort contact met je opnemen via e-mail. Dank je wel voor je voortdurende steun als gewaardeerde klant, en we hopen dat je ons nog een kans geeft om je in de toekomst weer lekker te laten eten. Met vriendelijke groet, Luuk

Tom
4 november 2023

Friet voelde ietwat 'oud' en kroket lag geplet half uit elkaar

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Tom, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat de friet ietwat 'oud' aanvoelde en dat de kroket geplet en half uit elkaar lag. We begrijpen hoe belangrijk het is om verse en smakelijke maaltijden te serveren. Het is goed om te weten dat we altijd dagverse friet gebruiken. We zullen deze feedback intern delen binnen ons team in Utrecht, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit van onze gerechten altijd op het hoogste niveau blijft. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

C lamboo
4 november 2023

Had onder anderen bitterballen besteld. Het waren allemaal leeg gelopen ballen en een massa vulling onder in d verpakking. De friet was wel goed

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Cobi, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden met de bitterballen. We begrijpen dat het teleurstellend is om leeggelopen bitterballen en een massa vulling in de verpakking te vinden. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven. We willen ons oprecht verontschuldigen voor deze onplezierige ervaring. Het is bemoedigend om te horen dat je de friet wel lekker vond. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat problemen zoals deze in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

Bo Bouquet
30 oktober 2023

Nadat onze bestelling een uur te laat kwam, vonden we hier ook 2 geplette kroketten en koude friet aan. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Bo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We betreuren het ten zeerste dat je bestelling een uur te laat kwam en dat je geplette kroketten en koude friet hebt ontvangen. Dit is verre van de service die we nastreven en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze teleurstellende ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om warme en smakelijke maaltijden op tijd te ontvangen. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat zulke vertragingen en kwaliteitsproblemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze oprechte excuses voor deze teleurstelling, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven om je tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Luuk

Sytske
21 oktober 2023

Bestelling was kwartier later dan ik gevraagd had, moest daarom heel gehaast eten. Kroketjes waren helemaal geplet, onduidelijke massa in het bakje. Alleen met lepel te eten. Jammer, daar zijn ze eigenlijk te duur voor.

Men
27 september 2023
Janine
21 september 2023

Lekker gegeten als altijd alleen de garnalenkroketjes waren helemaal geplet en het bakje speciaalsaus lag verspreid over de bodem van de tas. Dat was wel jammer :(

JS
11 september 2023
JJ
10 september 2023

Prima zoals eigenlijk altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 september 2023

Eten echt superlekker, in Utrecht vind je geen lekkerder frietjes dan hier. Maar helaas is er ook nu weer een sausbakje opengegaan en dreef de mayonaise en speciaalsaus door de zak toen het aankwam. Dat is eerder gebeurd en echt een domper. Bovendien eenvoudig te voorkomen met een klein stukje plakband zou ik toch denken.

Janine
2 september 2023

Stoofvlees was magnifiek!

Jasmijn
30 augustus 2023

Ontzettend vriendelijke bezorger. Goed eten! Altijd op tijd, altijd warm en vers. Favoriete plek om friet te bestellen + de beste vegan kroket!

Janine
6 augustus 2023

Alles was weer lekker. Helaas wel 1 garnalenkroketje geplet in de zak.

Harry van Dijk
4 augustus 2023
Steenhuis
30 juni 2023

Broodje van €1,50 ontbrak. Veel te veel mosterd bij kroket, mag minder (prijs ook). verder ok

Fine
19 juni 2023

patat was erg slap en de garnalenkroketten waren niet lekker doorbakken. Dus deze keer een 3/ wat normaal een 5 sterren zou zijn.

Jacob
5 juni 2023

Ik ben geen liefhebber van patat, maar dit vond ik heel erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
25 mei 2023
Marieke
8 mei 2023

Helaas was de frinkandel kaal ipv speciaal dus dat was even een tegenvaller. De rest was weer heel goed.

JS
3 mei 2023
JS
24 april 2023
Thomas
22 april 2023
JS
21 april 2023
JvdM
20 april 2023

Snel, goede en warme frieten!

Janine
18 april 2023
Mart
15 april 2023
JS
14 april 2023
GJ
2 april 2023

Uitstekend, zoals altijd. Knap dat jullie dit zo volhouden.

Xander
31 maart 2023

Mmm, satésaus bakje was open, maar voor de rest genoten!

JS
29 maart 2023
p van gent
28 maart 2023

lekkere pindasaus en de majo is ook prima

Anoniem
25 maart 2023

Mayo bakje was open gegaan en daardoor zat de mayo overal:/

Min
23 maart 2023
Men
16 maart 2023
Frank
12 maart 2023

Fantastische friet, niet te zout, helemaal goed!

Crlnvnlnn
8 maart 2023

Normaliter altijd goed, maar deze avond zijn de geitenkaaskroketjes niet lang genoeg gebakken en daardoor waarschijnlijk totaal geplet aangekomen. Rest was superlekker!

JS
2 maart 2023
JS
22 februari 2023
Wilco
19 februari 2023
GJO
17 februari 2023

Prima friet, snacks en bezorging!

Ingrid Ram
17 februari 2023

De patat was helaas niet meer zo warm, dat verwacht je niet als jullie vertrekpunt zo dichtbij onze winkel is. Complimenten voor de bezorger die uiterst vriendelijk was!

Rob
12 februari 2023

Super lekker en super vriendelijke koerier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milan van Dun
10 februari 2023
JS
9 februari 2023
Jasper
9 februari 2023

👍👍👍 top zeg

Emma
4 februari 2023

Normaliter altijd heel tevreden, vandaag helaas een soort samengepakte klomp aan friet ontvangen in het bakje ‘groot’ wat nog deels ongebakken was en slap, jammer! Volgende keer beter..

Milan van Dun
31 januari 2023
Anoniem
29 januari 2023

Helft van de bestelling niet geleverd ;-(

JW
24 januari 2023

Lekker, goed bereid, warm, knapperig, snel. Perfect ! Dank jullie wel

A
23 januari 2023

Beste friet van Utrecht! We hebben ook kipnuggets besteld en deze zijn ook heerlijk. Echte kopstukjes in een krokant jasje. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
17 januari 2023

De bestelling was er snel (een half uur sneller dan verwacht) en warm. Over het algemeen smaakt het eten lekker, maar gisteren leek de friet lekkerder dan normaal, dus keep that up :-)

Susanne
15 januari 2023

De vega kroket is echt een aanrader.

Thijs
15 januari 2023

Heerlijke friet! Helaas was de bestelling niet helemaal compleet

Marieke Deckers
14 januari 2023

Het was vooral erg veel geld voor een niet zo’n geweldige maaltijd. We waren met z’n vieren en hadden voor bijna 50 euro besteld (1 friet + 1 snack pp). Een middelgrote friet is een klein doosje dat voor driekwart is gevuld. Ook het stoofvlees was erg duur in verhouding tot de kwaliteit/ hoeveelheid. De potjes mayonaise waren leuk en lekker. En jammer dat er geen glutenvrije optie voor de snacks is.

X
13 januari 2023

Perfect! Ze belde netjes dat de bezorging 15 minuten later werd dan was aangegeven door fietspech.

Anja Verburg
12 januari 2023

Heerlijke friet en truffel mayonaise en goede service. Ik was de truffel mayonaise vergeten. Na een kort telefoontje werd die bijgevoegd

JS
5 januari 2023

Het blijven toch echt de lekkerste frietjes van Utrecht !

Bauke Boersma
5 januari 2023

vlotte bezorging, smaakvol product, helaas kwamen de kroketjes kapot aan.

Philip
4 januari 2023

Altijd snelle bezorging en het vegan stoofvlees was top.

Simon
3 januari 2023
Fleur
1 januari 2022
GJO
31 december 2022

Prima, zoals altijd 👍

Petra
30 december 2022

Het eten was behoorlijk koud en daarmee niet echt lekker, het was te lang onderweg

J
28 december 2022

Lekkere kroketten! Mag wat groter wmb.

Jasmijn
28 december 2022

Favoriet in Utrecht. Betaalbaar, bezorging altijd warm en op tijd. Beste vegan kroket ever. :)

JS
24 december 2022
Bilo
23 december 2022

Normaal gesproken zeer te spreken over dapp. Helaas was het vandaag iets minder… Een hoopje kroket, waarvan eigenlijk niet meer te zien was dat het een kroket was en koude, redelijk slappe friet… Volgende keer hopelijk beter!

JS
8 december 2022
M
1 december 2022

Het eten was weer heerlijk en nog goed warm geleverd ook

Lily Wikkerink
27 november 2022

Frites heerlijk smaakvol en knapperig. De bezorging, ondanks regen en spitsuur op zondag , zeer snel en erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
27 november 2022