Beoordelingen van Dapp Frietwinkel Utrecht

Recente recensies

5.0
Rolf
19 november 2023

Great service and Dapp is amazing with special requests. Aksed for a Dinosaur drawn on the box once and they did not dissappoint!! Got several!

Margreet
13 november 2023

Eten was warm en lekker en de bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 november 2023
Olaf van Essen
7 november 2023

Normaliter ben ik te spreken over de bezorging. Maar nu had ik bitterballen en die kwamen geplet aan. Het eten zelf was ok. Niet echt warm meer. Maar ik moet zegen voor deze prijs en dan heb ik ook nog vooraf fooi gegeven, dan vind ik dit een slechte zaak.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Olaf, Bedankt voor je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die je hebt ondervonden. Het spijt ons ten zeerste dat de bitterballen geplet en niet meer warm waren bij aankomst. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als je vooraf al fooi hebt gegeven. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken; hiervoor hebben we je persoonlijk een mail gestuurd. Wat betreft de bitterballen, die klacht krijgen we helaas vaker, ook bij de garnalen en geitenkaas kroketjes. Je zou denken; dat probleem moet toch makkelijk op te lossen zijn? Met de duurzame verpakkingen, die wij graag zouden willen gebruiken, is dat echter best wel lastig. We zijn er in ieder geval mee bezig! Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk - Formule Manager - Dapp.

Thomas
5 november 2023

Normaal gesproken alles super lekker, maar deze keer slappe friet en taaie kip. Maar nogmaals, normaal gesproken is het altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Thomas, Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Normaal gesproken is alles super lekker, maar het spijt ons dat je laatste bestelling tegenviel met slappe friet en taaie kip. We begrijpen dat dit niet de smaakervaring was waar je op had gehoopt, en daarvoor willen we ons oprecht verontschuldigen. We houden ervan om heerlijke maaltijden te serveren, en we zullen je review binnen ons team in Utrecht bespreken om ervoor te zorgen dat we dit soort problemen in de toekomst kunnen vermijden. Daarnaast willen we graag de kans krijgen om dit goed te maken. Daarom zullen we binnenkort contact met je opnemen via e-mail. Dank je wel voor je voortdurende steun als gewaardeerde klant, en we hopen dat je ons nog een kans geeft om je in de toekomst weer lekker te laten eten. Met vriendelijke groet, Luuk

Tom
4 november 2023

Friet voelde ietwat 'oud' en kroket lag geplet half uit elkaar

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Tom, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat de friet ietwat 'oud' aanvoelde en dat de kroket geplet en half uit elkaar lag. We begrijpen hoe belangrijk het is om verse en smakelijke maaltijden te serveren. Het is goed om te weten dat we altijd dagverse friet gebruiken. We zullen deze feedback intern delen binnen ons team in Utrecht, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit van onze gerechten altijd op het hoogste niveau blijft. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

C lamboo
4 november 2023

Had onder anderen bitterballen besteld. Het waren allemaal leeg gelopen ballen en een massa vulling onder in d verpakking. De friet was wel goed

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Cobi, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden met de bitterballen. We begrijpen dat het teleurstellend is om leeggelopen bitterballen en een massa vulling in de verpakking te vinden. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven. We willen ons oprecht verontschuldigen voor deze onplezierige ervaring. Het is bemoedigend om te horen dat je de friet wel lekker vond. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat problemen zoals deze in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

Bo Bouquet
30 oktober 2023

Nadat onze bestelling een uur te laat kwam, vonden we hier ook 2 geplette kroketten en koude friet aan. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dapp Frietwinkel

Beste Bo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We betreuren het ten zeerste dat je bestelling een uur te laat kwam en dat je geplette kroketten en koude friet hebt ontvangen. Dit is verre van de service die we nastreven en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze teleurstellende ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om warme en smakelijke maaltijden op tijd te ontvangen. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat zulke vertragingen en kwaliteitsproblemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze oprechte excuses voor deze teleurstelling, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven om je tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Luuk

Sytske
21 oktober 2023

Bestelling was kwartier later dan ik gevraagd had, moest daarom heel gehaast eten. Kroketjes waren helemaal geplet, onduidelijke massa in het bakje. Alleen met lepel te eten. Jammer, daar zijn ze eigenlijk te duur voor.

Men
27 september 2023
Janine
21 september 2023

Lekker gegeten als altijd alleen de garnalenkroketjes waren helemaal geplet en het bakje speciaalsaus lag verspreid over de bodem van de tas. Dat was wel jammer :(

JS
11 september 2023
JJ
10 september 2023

Prima zoals eigenlijk altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 september 2023

Eten echt superlekker, in Utrecht vind je geen lekkerder frietjes dan hier. Maar helaas is er ook nu weer een sausbakje opengegaan en dreef de mayonaise en speciaalsaus door de zak toen het aankwam. Dat is eerder gebeurd en echt een domper. Bovendien eenvoudig te voorkomen met een klein stukje plakband zou ik toch denken.

Janine
2 september 2023

Stoofvlees was magnifiek!

Jasmijn
30 augustus 2023

Ontzettend vriendelijke bezorger. Goed eten! Altijd op tijd, altijd warm en vers. Favoriete plek om friet te bestellen + de beste vegan kroket!

Janine
6 augustus 2023

Alles was weer lekker. Helaas wel 1 garnalenkroketje geplet in de zak.

Harry van Dijk
4 augustus 2023
Steenhuis
30 juni 2023

Broodje van €1,50 ontbrak. Veel te veel mosterd bij kroket, mag minder (prijs ook). verder ok

Fine
19 juni 2023

patat was erg slap en de garnalenkroketten waren niet lekker doorbakken. Dus deze keer een 3/ wat normaal een 5 sterren zou zijn.

Jacob
5 juni 2023

Ik ben geen liefhebber van patat, maar dit vond ik heel erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
25 mei 2023
Marieke
8 mei 2023

Helaas was de frinkandel kaal ipv speciaal dus dat was even een tegenvaller. De rest was weer heel goed.

JS
3 mei 2023
JS
24 april 2023
Thomas
22 april 2023
JS
21 april 2023
JvdM
20 april 2023

Snel, goede en warme frieten!

Janine
18 april 2023
Mart
15 april 2023
JS
14 april 2023
GJ
2 april 2023

Uitstekend, zoals altijd. Knap dat jullie dit zo volhouden.

Xander
31 maart 2023

Mmm, satésaus bakje was open, maar voor de rest genoten!

JS
29 maart 2023
p van gent
28 maart 2023

lekkere pindasaus en de majo is ook prima

Anoniem
25 maart 2023

Mayo bakje was open gegaan en daardoor zat de mayo overal:/

Min
23 maart 2023
Men
16 maart 2023
Frank
12 maart 2023

Fantastische friet, niet te zout, helemaal goed!

Crlnvnlnn
8 maart 2023

Normaliter altijd goed, maar deze avond zijn de geitenkaaskroketjes niet lang genoeg gebakken en daardoor waarschijnlijk totaal geplet aangekomen. Rest was superlekker!

JS
2 maart 2023
JS
22 februari 2023
Wilco
19 februari 2023
GJO
17 februari 2023

Prima friet, snacks en bezorging!

Ingrid Ram
17 februari 2023

De patat was helaas niet meer zo warm, dat verwacht je niet als jullie vertrekpunt zo dichtbij onze winkel is. Complimenten voor de bezorger die uiterst vriendelijk was!

Rob
12 februari 2023

Super lekker en super vriendelijke koerier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milan van Dun
10 februari 2023
JS
9 februari 2023
Jasper
9 februari 2023

👍👍👍 top zeg

Emma
4 februari 2023

Normaliter altijd heel tevreden, vandaag helaas een soort samengepakte klomp aan friet ontvangen in het bakje ‘groot’ wat nog deels ongebakken was en slap, jammer! Volgende keer beter..

Milan van Dun
31 januari 2023
Anoniem
29 januari 2023

Helft van de bestelling niet geleverd ;-(

JW
24 januari 2023

Lekker, goed bereid, warm, knapperig, snel. Perfect ! Dank jullie wel

A
23 januari 2023

Beste friet van Utrecht! We hebben ook kipnuggets besteld en deze zijn ook heerlijk. Echte kopstukjes in een krokant jasje. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
17 januari 2023

De bestelling was er snel (een half uur sneller dan verwacht) en warm. Over het algemeen smaakt het eten lekker, maar gisteren leek de friet lekkerder dan normaal, dus keep that up :-)

Susanne
15 januari 2023

De vega kroket is echt een aanrader.

Thijs
15 januari 2023

Heerlijke friet! Helaas was de bestelling niet helemaal compleet

Marieke Deckers
14 januari 2023

Het was vooral erg veel geld voor een niet zo’n geweldige maaltijd. We waren met z’n vieren en hadden voor bijna 50 euro besteld (1 friet + 1 snack pp). Een middelgrote friet is een klein doosje dat voor driekwart is gevuld. Ook het stoofvlees was erg duur in verhouding tot de kwaliteit/ hoeveelheid. De potjes mayonaise waren leuk en lekker. En jammer dat er geen glutenvrije optie voor de snacks is.

X
13 januari 2023

Perfect! Ze belde netjes dat de bezorging 15 minuten later werd dan was aangegeven door fietspech.

Anja Verburg
12 januari 2023

Heerlijke friet en truffel mayonaise en goede service. Ik was de truffel mayonaise vergeten. Na een kort telefoontje werd die bijgevoegd

JS
5 januari 2023

Het blijven toch echt de lekkerste frietjes van Utrecht !

Bauke Boersma
5 januari 2023

vlotte bezorging, smaakvol product, helaas kwamen de kroketjes kapot aan.

Philip
4 januari 2023

Altijd snelle bezorging en het vegan stoofvlees was top.

Simon
3 januari 2023
Fleur
1 januari 2022
GJO
31 december 2022

Prima, zoals altijd 👍

Petra
30 december 2022

Het eten was behoorlijk koud en daarmee niet echt lekker, het was te lang onderweg

J
28 december 2022

Lekkere kroketten! Mag wat groter wmb.

Jasmijn
28 december 2022

Favoriet in Utrecht. Betaalbaar, bezorging altijd warm en op tijd. Beste vegan kroket ever. :)

JS
24 december 2022
Bilo
23 december 2022

Normaal gesproken zeer te spreken over dapp. Helaas was het vandaag iets minder… Een hoopje kroket, waarvan eigenlijk niet meer te zien was dat het een kroket was en koude, redelijk slappe friet… Volgende keer hopelijk beter!

JS
8 december 2022
M
1 december 2022

Het eten was weer heerlijk en nog goed warm geleverd ook

Lily Wikkerink
27 november 2022

Frites heerlijk smaakvol en knapperig. De bezorging, ondanks regen en spitsuur op zondag , zeer snel en erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
27 november 2022
P van Gent
23 november 2022

moge Dapps fooienpot scoren !

JS
21 november 2022
Fee van Bruxvoort
13 november 2022

Het was weer heerlijk! Wel was 1 vegan kroket wat uit elkaar en de ragout door heel het bakje en leek de hoeveelheid van de grote friet minder dan in de live winkel.

Marieke
11 november 2022

Bitterballen, garnaalkroket en geitenkaaskroket waren geplet. Friet was afgekoeld. Helaas niet echt goed.

Kim
10 november 2022
Simone
7 november 2022

De beste patatten van de stad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
30 oktober 2022

De saus zat niet bij de bestelling

Xavi
29 oktober 2022

We hadden 12 bitterballen besteld en ze kwamen helemaal verpletterd in een frietdoos. Niet op te eten

Anoniem
28 oktober 2022

Binnen 20 minuten na bestelling stond de bezorger al op de stoep. Het was weer heerlijk!

Monika
24 oktober 2022

best friens in Utrecht, very fresh, not too oily and the home-made sauces are truly delicious

Nathalie
23 oktober 2022

Fast delivery and delicious products!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
19 oktober 2022
Marieke
16 oktober 2022

Alles top!

Anoniem
16 oktober 2022
GJ
15 oktober 2022

Prima weer 👍 Erg goed dat alles biologisch is!

Jan
10 oktober 2022

De frieten waren lauw en slap. De bestelling was niet volledig. Een bak friet ontbrak. Het bezorgen duurde erg lang. Daar werd over gebeld met als compensatie een extra snack. Die bleek er ook niet in te zitten. Wel 2 kaarjes voor friet. Slechte boel daar. Nooit geen bestelling meer voor mij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 oktober 2022

Lekker als altijd mr de garnalen kroketjes waren geplet helaas

Min
5 oktober 2022
CHM
28 september 2022

Lekkere frietjes en supersnel bezorgd

Matthijs
27 september 2022

De lekkerste friet en snacks die ik ken.

Dirk
25 september 2022

Friet was helaas te zacht en lauw, vorige keer was beter

Kim
22 september 2022
Min
21 september 2022
Anne
17 september 2022

Het blijft elke keer weer genieten, deze keer van de friet, satesaus en garnalenkroketten

Min
8 september 2022
Liza
7 september 2022

Echt verukkelijk!!

Son
4 september 2022

Erg lekkere friet. Super personeel! Afstemming ging heel goed met de bestelling voor m’n verjaardag. Hartelijke dank!

Min
31 augustus 2022
GJO
27 augustus 2022

Uitstekende friet, prima snacks en goede bezorging. Mooi dat alles biologisch is!

Min
27 augustus 2022
Anoniem
25 augustus 2022
SR
23 augustus 2022

Aanrader, heerlijk gegeten. Complimenten hoe snel alles bezorgd wordt. Aanvankelijk ontbrak het drankje maar ook dat werd snel bezorgd.

JS
22 augustus 2022

Ik bestelde op een heel druk moment. Toch werd mijn bestelling heel correct opgenomen en snel en zorgvuldig bezorgd !

Emiel
11 augustus 2022

Su-per snel die humanoids daar! Friet en kip was perfect 👌🏼 Had ik maar het dubbele besteld.

Jen
10 augustus 2022
Bauke
10 augustus 2022

de garnalen kroketjes kwamen helaas slap en beschadigd aan. De bezorger nam hierover direct contact op met de winkel. De order werd opnieuw uitgevoerd. Die was beter maar onderop toch een geplette kroket. Wellicht eens kijken nar een andere verpakking zodat de kroketten naast elkaar kunnen liggen in plaats van op een stapel. De smaak was overigens prima.

R.J.
3 augustus 2022

Supersnel en superlekker!

Chris
28 juli 2022
Jan
23 juli 2022
VS
22 juli 2022

Lekker eten. Snelle bezorging. Vriendelijke bezorgers.

Marja van Veen
20 juli 2022

Het was het 'net niet'. Eerst een belletje dat er een probleem was met het bestelde stoofvlees, dat zou later geleverd worden. Gelukkig kon toch de rest van de bestelling, die al klaar was, later en samen met het stoofvlees, gebracht worden. Tot overmaat van ramp bleken de garnalen kroketjes tot onze verbazing geitenkaas kroketjes te zijn. Heel jammer. Niet écht een goede kennismaking dus.

Kim
18 juli 2022

De lekkerste frietjes van Utrecht en omstreken !

Marieke
17 juli 2022

Echt goeie friet, eerder wel eens een grote friet besteld waarbij het doosje iets meer gevuld was maar goed. Vega snacks ook top. De truffelmayo was een klein beetje waterig. Satesaus was super.

marjaja
14 juli 2022

Heerlijke warme frietjes en snacks, bezorgd door een vrolijk fietsmeisje. Wat wil je nog meer?!

Kees Nieuwenhuizen
14 juli 2022

Uitstekend, geen klachten.

paulus van gent
2 juli 2022
Wikkerink
2 juli 2022

Zoals altijd heerlijke frites, knapperig en smakelijk mede doordat schil er nog omzit.Groentekroketten ook lekker

JS
29 juni 2022
Thom Rietveld
24 juni 2022

Door een fout heb ik per ongeluk in Utrecht besteld. Ik lag met de boot voor de deur in Leiden. We hebben telefonisch gesproken en de bestelling in Utrecht zou worden geannuleerd en teruggestort. Alvast bedankt! In Leiden heb ik nogmaals besteld en heerlijk gegeten.

Kim
19 juni 2022
GJ
10 juni 2022

Prima bezorging en uitstekende friet en snacks.

Js
8 juni 2022
Anoniem
5 juni 2022

Normaliter is Dapp onze favoriet, we bestellen hier eigenlijk altijd. Vandaag was de bezorger de weg kwijt en de friet helaas wat slap. We bestellen vast nog eens, maar hopen dat de friet dan beter is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizette
1 juni 2022

Top! En supervriendelijke bezorging!

M
1 juni 2022
Reggy_8
30 mei 2022

zoals altijd heerlijke frites en ook goeie mayonaise. En de bezorging deze 5 sterren, wat was de bezorger er snel, MMMmmmm

Anoniem
18 mei 2022
Jaap
17 mei 2022
M
16 mei 2022
Kim
10 mei 2022
KS
1 mei 2022
M
30 april 2022
Roy
29 april 2022

Gewoon goed!

A. Jansen
26 april 2022

Goed eten, niet te lang gefrituurd Friet mag iets knapperig Bezorging was wat vertraagd door drukte, maar bezorger was vriendelijk en eten warm

Martijn Van Der Wiel
16 april 2022

Lekker hoor

Roy
8 april 2022

Vrijdagavond, tijd voor oma’s friet, dus Dapp. Op één of andere manier heb je het gevoel dat je toch iets gezonds eet. En dan de bezorging, een leuke dame met een eigenwijs brilletje. Toch maar even opzoek naar wat kleingeld. “Superlief “ was haar reactie. Wat een begin van een vrijdagavond.

Anoniem
6 april 2022

Heerlijk gegeten

M
4 april 2022

Handig hoor van tevoren online bestellen en precies op tijd af kunnen halen. :-)

Paul
19 maart 2022

Gewoon super lekker en vriendelijk persobeel

Max
19 maart 2022
Matthijs
17 maart 2022

Helemaal super! Heerlijk gegeten.

Katharina van der Meer
16 maart 2022

Heerlijk!

Eric
11 maart 2022

Donderdapp! Frietdag

Harm
6 maart 2022

Prima kwalitatief hoog ren lekker voer. We bestellen niet voor nix bij jullie. Er zit een snack om.de hoek. Die laten we lopen voor jullie. .

Mariëlle
5 maart 2022
Coen de Jong
4 maart 2022

Ik kon mijn gasten verrassen met jullie smakelijke friet en bitterballen enz.

Kara
4 maart 2022

We bestelde de kipnuggets. Deze waren kleiner dan normaal. Maar wel erg lekker. De bestelling was 15 minuten later dan gepland. Hiervoor werden we netjes opgebeld en kregen we iets gecompenseerd. ✨

Eroc
4 maart 2022

Donderdapp!!

JS
3 maart 2022
Xavi
27 februari 2022

Weer iets fout gegaan: - 6 kipnuggets ipv 12 - 3 kroketten samen in een bakje: helemaal verpletterd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
25 februari 2022

Donderdagavond, Dapp frietavond!

Milan van Dun
24 februari 2022

Goede friet, aardig personeel

BH
20 februari 2022

Lekker en mileu-friendly :)

Fine
16 februari 2022

Was optijd, en heerlijk gegeten .. vriendelijke jongeman die het kwam brengen.

Matthijs van Vliet
11 februari 2022

Ik ben altijd erg blij met de bestellingen die ik bij Dapp doe. Deze keer was het echter wat minder. De friet was slap en het er zat niet echt veel in voor een grote friet. En de bestelling werd ook een half uur voor aangegeven tijd geleverd. Iets minder scherp dus dan wat ik gewend ben van deze zaak.

Louis
8 februari 2022
Xavi
4 februari 2022

Bestelling is meestal goed, maar vandaag was er een vegan kroket minder dan besteld

Ertan Ozcelik
28 januari 2022
Martijn
28 januari 2022

Goede temperatuur en lekkere frites maar de kipnuggets waren geen succes; taai en niet lekker.

Peter
27 januari 2022

Heerlijke friet exact op tijd afgeleverd, top

Jeanine
25 januari 2022
Bas
22 januari 2022

Super lekker!!! Helemaal blij met deze frietwinkel. Een verbeterpunt: we hadden twee frikandellen speciaal besteld, maar kregen twee frikandellen. Gr, Bas

JS
17 januari 2022

De lekkerste patat van Utrecht en omstreken!

Milan van Dun
17 januari 2022

Topservice- en kwaliteit, zoals gebruikelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
11 januari 2022

Perfect!

JL
11 januari 2022

Kwaliteit was als altijd top. We zijn een tevreden klant. De bestelde porties waren wel echt wat klein dit keer, dat viel wel op. Maar ook dat smaakte prima.

Rob
8 januari 2022
ingeSch
8 januari 2022

De friet was ondanks de reis nog erg lekker; heb wel heel even opgebliept onder de gril voor het 'net gebakken' resultaat! Bezorging was vriendelijk en goed maar wel een stuk later dan verwacht

Diane Frenay
7 januari 2022
Kim
5 januari 2022
Anneke
2 januari 2021

Zeer vriendelijke bezorger stelde zich enthousiast en kort voor. Frietjes en garnalenkroket heerlijk! Frikandel vond ik minder, geen fijne textuur in m’n mond: droog en korrelig.

Rob
31 december 2021

Geweldig eten en heel netjes even contact opgenomen om te vragen of het eten iets eerder of later gebracht kon worden. Dat wordt zeer op prijs gesteld

Francien
27 december 2021

Lekker voer en top bezorging. Komt altijd warm aan met fijne verpakking en vriendelijke bezorging. Garnalenkroketjes zijn prijzig mr ach, wel heel lekker!

Roy
25 december 2021

Ondanks dat de Friet in enige tijd in een bezorgbakje zat, prima smaak. Een lekker patatje met een fijne gebakken aardappelsmaak zoals alleen oma die kon maken. Mijn vriendin raakte in vervoering van de groentekroket. Ik als vleeseter pur sang raakte erg benieuwd naar zo’n kroket. Ze weigerde om te delen. Over cliffhangers gesproken. En dit alles gebracht door een leuke ontwapende bezorgster, spontane uitstraling! Geen standaard bezorger van: “Hier je eten en ik moet weg.” De bezorgster meende oprecht dat het eten lekker mocht smaken. Chapeau!!

Hanneke
23 december 2021
J
18 december 2021
Birgit
14 december 2021
Elly
8 december 2021

Op tijd en goed warm en de smaak was als vanouds. Ga zo door.

Kim
30 november 2021
Iris
28 november 2021

Heertlijke friet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
27 november 2021

Frietjes en parmezaanse kroket waren zeker lekker, alleen het biertje bij het menu was vergeten. Ik vroeg het uit m'n raam aan de bezorger en hij wist kennelijk al dat ie die niet mee gekregen had. Ik vond het ook weer zo wat om hem in de regen heen en weer te laten fietsen, maar misschien volgende keer een dubbel biertje? :)

Kim
27 november 2021
J van Eck
18 november 2021

Super lekkere friet!! Pure smaak.

J
16 november 2021

The best!

Reggy_8
16 november 2021

wat een geweldig friet - en niet te vet - zoals mijn oma ze bakte en dan nog iets extra's - met 6 heerlijke bitterballen, jammie!! De frites waren nog heerlijk warm toen ze afgeleverd werden, de bitterballen OOK, dat op zich is al knap vind ik. En binnenkort ook maar weer eens in de stad aanwippen, tot ziens dus !!

Josephine
15 november 2021

Heerlijk gegeten , en een super aardige bezorgen. Petje af voor deze jongen

Thom
15 november 2021

Duurde wat langer dan de ingeschatte tijd, maar was erg lekker en ook netjes bezorgd met mondkapje op. Blijft de lekkerste friet van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Co
11 november 2021
Kim
31 oktober 2021

De beste van Utrecht en omstreken!

N. P.
30 oktober 2021

Kreeg oorlog ipv speciaal, dat is wel balen als je geen saté saus lust.

Sophie
24 oktober 2021

Bezorging was op tijd, maar de friet was klef en zat duidelijk al enige tijd in het bakje. Heel jammer, want de friet was daardoor echt niet lekker en kon rechtstreeks de prullenbak in. Tussen het bericht dat de bezorger onderweg was en dat de friet aankwam zat 25 minuten, het was dus wel op tijd, maar vermoedelijk zorgde de lange bezorgtijd voor de slechte kwaliteit. De afstand is overigens 13 minuten lopen. Volgende keer toch maar weer afhalen en ter plekke opeten

Renee de Roon
24 oktober 2021

We hadden een grote bestelling geplaatst van 60 euro, maar er was niets meer over van de garnalenkroketjes en geitenkaaskroketjes. Ook hadden we een frikandel en een frikandel speciaal besteld, maar we kregen twee frikandellen. Geen uitjes of saus erbij. De friet was ook vrij lauw.

Elmar
20 oktober 2021
Roy
17 oktober 2021

2 uur bezorgtijd voor een bestelling is te veel van het goede. Daarnaast waren de producten te heet of lang gebakken. Niet zoals de eerdere kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
13 oktober 2021
Mary-Lin Chan
27 september 2021

Patat was heel erg slap en niet krokant. Kroketten waren op elkaar gedrukt zodat deze plat waren. De vorige keer wel tevreden maar nu viel het tegen.

Sjo
24 september 2021

Frietjes waren dit keer erg slap, normaal zijn ze juist heel lekker. Beetje jammer

Demi & Sophie
21 september 2021

Mega lekker!!!

Jelle
21 september 2021

Snelle levering van overheerlijke frietjes en (vegetarische) kroketten! ✨

Henry
19 september 2021
Marjolein
13 september 2021

De bestelling klopte niet. We kregen 1 patat speciaal in plaats van oorlog, en garnalenkroketten in plaats van geitenkaaskroketten. Niet echt fijn voor de betreffende vegetariër :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje
13 september 2021

Ik heb besteld, opgehaald en thuis opgegeten. De grote frieten waren slap, de kleintjes waren wel lekker. De kroket was weinig smaakvol, vegakroket was droog en smakeloos. Een van de geitenkaaskroketjes was uit elkaar gevallen. Deze waren wel lekker.

Charley
8 september 2021

Heerlijke frietjes en groentekroket met Parmezaan!

Annoniem
7 september 2021

Friet was zeer slap en ‘soggy’, niet zoals ik van jullie gewend ben. Jammer, want dat is nou juist jullie kwaliteit… hopelijk een volgende keer beter.

Juriaan
29 augustus 2021

Beste friet in de stad, punt uit ;-) .

Milan van Dun
29 augustus 2021
Philip
29 augustus 2021

Heerlijk

Claire
28 augustus 2021

Prima frietjes, rundvlees en vegan kroket enigzins teleurstellend. Frikadel en kipnuggets waren prima. Fijn dat verpakkingen van karton/ papier zijn. Bestelling werd 20 min te laat bezorgd.

Suzanne
23 augustus 2021

We hebben meer dan een uur op de bestelling gewacht, en toen hij kwam was een sausbakje omgevallen wat door de hele tas lag, jammer.. ook de frieten leken al heel lang in het bakje te hebben gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TA
21 augustus 2021

Prima

Jan Joost
18 augustus 2021

Patat is altijd lekker. De snacks zijn echt fantastisch. Veel variatie en allemaal even goed. Bezorging precies op tijd, vriendelijke mensen. 10/10 would recommend!

GJ
14 augustus 2021

Goede friet, kroketten en kipnuggets. Bezorging snel en netjes. Niets op aan te merken.

Gerrit
9 augustus 2021
hellen
7 augustus 2021

op het laatste moment besteld, heerlijk warm binnen no time bezorgd.

Josephine
4 augustus 2021

Eten was super lekker! Tussendoor nog gebeld om het adres te wijzigen en dit was geen probleem. Top service en aardige bezorger. Zeker een aanrader

Vd meer
24 juli 2021

Sympathieke service en het was erg lekker! En ook perfect op tijd.

Hanneke van Ginkel
21 juli 2021

Kwaliteit zoals altijd prima! Heerlijke frietjes en kroket. De bezorging was snel en vriendelijk, maar heeft door ons bestelde drankjes per abuis aan iemand anders meegegeven! Hij gaf aan daar nog op terug te komen, wij hebben Dapp daar ook over gebeld en gesmst maar er niets op terug gehoord. Dat zijn wij niet gewend van de normaal gesproken prima service van Dapp :-( Daarom dit keer slechts één ster voor dat onderdeel.

Marieke
16 juli 2021

Super friet! En de vegan snacks zijn echt top. Erg goed die promotie ook doordeweeks om minder vlees te stimuleren.

Wouter
7 juli 2021

De friet was deze keer wat slap, ben ik niet van jullie gewend!

Reggy_88
6 juli 2021

wat een geweldig friet - en niet te vet .. zoals mijn oma ze bakte en dan nog iets extra's .. . met een vega kroket, jammie!! MAAR ik vind het nog leuker om binnenkort weer eens aan te wippen en dan de frites lekker in de winkel op te smullen .. dan zijn ze nl nog iets krokanter !!

Marieke
4 juli 2021

Het bakje met pindasaus was niet goed gesloten dus een leeg bakkie en vieze verpakkingen. Smaak van de rest van de bestelling was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
3 juli 2021

lekkere friet, mayonaise met truffel en lekkere verschillende kroketten

Coen de jong
28 juni 2021

Fris... Uotstekebe kaaliteye snelle bezorging pdrfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJO
27 juni 2021

Prima weer, alles OK, zowel de friet als snacks. Bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
19 juni 2021

Super lekker weer, mijn biologische favoriete friettent :-) ik kijk wel uit naar meer vegan opties, hoop dat deze in de toekomst komen!

Barbara
19 juni 2021

Ging iets verkeerd met de bestelling, werd keurig en snel opgelost. Heerlijke friet en geitenkaaskroketten!

Hanneke
18 juni 2021

We bestelden vlak voor 21:00 uur. Dat was geen probleem, en de frietjes werden heel snel bezorgd, knapperig en lekker zoals altijd! 🙏🏼😊🌻♥️

Frans Wollrabe
17 juni 2021

De friet is heerlijk. Het was de eerste keer dat ik een snack van jullie uitprobeerde. Maar de kipnuggets hadden nauwelijks smaak. Jammer.

Jona van Gaalen
1 juni 2021

Het eten was oké, normaal beter. De kroketten waren geplet, dus het zakje zat onder kroket en de bestelling werd erg laat bezorgd. Verder wel goeie friet.

Danielle
1 juni 2021

Heerlijke friet en snacks! Ondanks de grote bestelling was deze snel klaar. Een klein minpuntje: het was niet duidelijk welke snacks in welk zakje zaten. Met vegetarische snacks erbij is dat wel fijn.

paulus van gent
30 mei 2021

heeft weer gesmaakt, dankuwelbeleefd

Jeroen
30 mei 2021

Super lekker natuurlijk. Volgende keer bij een grote bestelling is het handig om op de verpakking van de snacks waar er verschillende van eenzelfde soort van zijn te noteren wat erin zit.

Mavam
30 mei 2021

Ik bestel hier graag omdat de friet en snack's van goede kwaliteit zijn. Echter laat het verpakken te wensen over. Er is een aantal keer een sausbakje stuk gegaan in de zak waardoor er overal saus zat. Afgelopen vrijdag was het wel heel bont: een sausbakje was stuk gegaan en had alles besmeurd. Onderkant zak helemaal stuk (En dus niet meer draagbaar) en een bakje saus minder. De bezorger bood zijn excuses aan, en gaf aan een kortingscode te regelen. Daar wacht ik nog op...

GJ
29 mei 2021

Tja, zoals altijd, uitstekende friet en snacks. Prima bezorging, alles goed op temperatuur. Eigenlijk niks

Vaste kopers
22 mei 2021

Alles helemaal prima. Kwaliteit van friet na bezorging is iets lager dan kopen bij de winkel (wat slapper), maar nog steeds top. Kip nug en geit-kroket zijn toppers. Het is niet goedkoop, maar voor bio EN top kwaliteit is prijs prima. Communicatie over bezorging is goed en helder. Tis gewoon top.

Jk
16 mei 2021

Lekker & snel

herman en maria verbrugge
14 mei 2021

voorlaatste keer erg zout ; laatste keer 2 grote porties bestelt en 2 geitenkaas kroketten. bij een portie was het doosje nagenoeg vol en de andere was krap voor de helft gevuld met frieten, de geitenkroketten waren beschadigd ( eentje gebroken).blijven nog wel klant ,maar dit is toch een aandachtspunt . m.vr. groet.

Stef
13 mei 2021
Ikke
13 mei 2021

Was errug toe aan weer een keer Dapp-friet en werd niet teleurgesteld. Heel snelle levering en het was als vanouds lekker.

Anoniem
13 mei 2021
Isabel
10 mei 2021

Beste frietjes en pindasaus van Nederland!!

Lily W
10 mei 2021

Zoals altijd heerlijke knapperige patat en bezorging eveneens op tijd. Pindasaus is ook aan te bevelen, juiste dikte en niet te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
5 mei 2021

Heerlijke friet, goede pindasaus, Zalige garnalenkroketjes. De mediummaat friet is flink

Fleur
5 mei 2021

Heerlijk eten, snel en goed warm bezorgd!

K.Timmers
1 mei 2021

Jammer dat de kroket koud was. Patat fantastisch.

GJ
1 mei 2021

Altijd goede friet en biologische snacks! Snelle en vriendelijke bezorging.

Jits
30 april 2021

Eten was er heel snel, en was lekker!

Eline
30 april 2021

Zeer lekker, frietjes een beetje slap maar dat voorkom je niet. Hele goede en snelle service. Alles top.

Diane
27 april 2021

Lekker en goed bezorgd, helder in het tijdstip waarop, prima

Naomi
27 april 2021

Zeer goede kwaliteit. Snelle bezorging. Toen de kip niet volledig was bezorgd, kwamen ze het alsnog bezorgen met een grotere portie.

Thom
27 april 2021

De beste friet van Utrecht! En lekker snel bezorgd :)

Maarten
27 april 2021

Erg vriendelijk, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
26 april 2021

Heerlijke friet en bezorging op tijd.

Romy
19 april 2021

Super snelle bezorging!

MC
18 april 2021

Easy to order. Arrived quickly (on a bike) and delivery guy had left it on the doorstep and stepped back to maintain social distance. Food was fresh, hot and tasty. What more can you ask for?

Hanneke
18 april 2021

Zoals gewoonlijk, prima service. Heerlijke frietjes en groentekroket en bijzonder klantgericht personeel. De bestelling liep door omstandigheden (collega ziek door corona) uit. Dapp lichtte me hierover netjes in en bood me excuses en een gratis drankje aan. Waarna de frietjes binnen 5 minuten bezorgd werden. Klasse! NB: ik hoop dat jullie collega inmiddels voorspoedig hersteld is van corona.

Martijn
17 april 2021

Precies op tijd klaar!

beschuitje\
15 april 2021
Wouter van t Hoff
9 april 2021

Bakje curry was opengegaan en gaf een vieze bestelling. Plus de curry was verloren

Anni
8 april 2021

Geitenkaaskroketje was heerlijk, de frietjes niet echt: niet lekker knapperig en flauw.

Marieke
6 april 2021

Lekkerste friet uit Utrecht!

Gijs
3 april 2021

Frieten waren taai en apart smaakje. Niet wat we gewend zijn van dapp. Bezorging 5m later dan gevraagd maar vooruit het was vrijdagavond en vast druk.

Jabagi
28 maart 2021

We love dapp but this time it was missing salt.

Hanneke
27 maart 2021

Zoals gewoonlijk: heerlijke biologische friet, snacks, vers, knapperig en supersnel bezorgd en bij minimum van 10 euro geen verzendkosten! TOP!! Ook de drankjes zijn een aanrader, heerlijk fris en niet te zoet!

Hanneke
26 maart 2021

De frietjes waren in 'no time' binnen (er stond 40 minuten voor maar ze waren binnen 15 minuten bezorgd 😍), heet en knapperig vers, wat een geweldige service!