Avaliações de Dapp Frietwinkel Utrecht

Avaliações recentes

5.0
Leo Bergen
25 fevereiro 2024
Kim
18 fevereiro 2024

Na al die jaren nog steeds de allerlekkerste friet van Utrecht e.o. !

Suus
17 fevereiro 2024

Rap bezorgd en zoals altijd de lekkerste friet van Utrecht :)

Anneloes
14 fevereiro 2024

Superlekker, maar de Kimchi kroket was niet zo’n winnaar. Weinig smaak, en een beetje melig. De gewone vegan kroketten zijn wel top. Best in town!

Elsa
13 fevereiro 2024

Was lekker alleen vond ik de friet erg dun en ongelijk en best donker gefrituurd. Iets dikkere friet lijkt me lekkerder. Verder alles prima!

Rianne
5 fevereiro 2024

De friet was koud, er waren slechts vijf bitterballen (waarvan twee ontploft) en de kipstukjes waren lauw. Best van geschrokken, want dat verwacht je niet voor deze prijzen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GJ
4 fevereiro 2024

Prima weer.

GJO
21 janeiro 2024

Prima, op tijd, lekker en biologisch 👍

X
19 janeiro 2024

Echt heerlijke friet en stoofvlees! Ik mistte allen een portie patat ( werd snel nabezorgd metexteaatje). Dit had ik helaas al eerder aan de hand gehad, dus dat is jammer….

Henry
15 janeiro 2024
K. K.
11 janeiro 2024

Always good quality and tasty food and friendly customer service! 10/10

Hans Broekhuisen
30 dezembro 2023

Ik begrijp best dat het lastig is maar goed doorbakken friet is knapperig en dat was de friet niet. De friet was oke maar niet voor herhaling vatbaar.

Julie van Westerveld
21 dezembro 2023

Goede portie, maar helaas was mijn friet erg taai en smaakte het alles behalve vers. :( jammer, want ik eet graag van jullie..

Thera Oosthoek
14 dezembro 2023

Helaas was het bekertje met saus omgevallen én zat het dekseltje er niet goed op. Hierdoor zeker helft van saus verloren gegaan. Eten was lekker en snel bezorgd.

GJ
11 dezembro 2023

Prima eten, prima bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teepe
9 dezembro 2023
Rolf
19 novembro 2023

Great service and Dapp is amazing with special requests. Aksed for a Dinosaur drawn on the box once and they did not dissappoint!! Got several!

Margreet
13 novembro 2023

Eten was warm en lekker en de bezorging was op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
8 novembro 2023
Olaf van Essen
7 novembro 2023

Normaliter ben ik te spreken over de bezorging. Maar nu had ik bitterballen en die kwamen geplet aan. Het eten zelf was ok. Niet echt warm meer. Maar ik moet zegen voor deze prijs en dan heb ik ook nog vooraf fooi gegeven, dan vind ik dit een slechte zaak.

Reacção a Dapp Frietwinkel

Beste Olaf, Bedankt voor je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die je hebt ondervonden. Het spijt ons ten zeerste dat de bitterballen geplet en niet meer warm waren bij aankomst. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als je vooraf al fooi hebt gegeven. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken; hiervoor hebben we je persoonlijk een mail gestuurd. Wat betreft de bitterballen, die klacht krijgen we helaas vaker, ook bij de garnalen en geitenkaas kroketjes. Je zou denken; dat probleem moet toch makkelijk op te lossen zijn? Met de duurzame verpakkingen, die wij graag zouden willen gebruiken, is dat echter best wel lastig. We zijn er in ieder geval mee bezig! Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk - Formule Manager - Dapp.

Thomas
5 novembro 2023

Normaal gesproken alles super lekker, maar deze keer slappe friet en taaie kip. Maar nogmaals, normaal gesproken is het altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Dapp Frietwinkel

Beste Thomas, Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Normaal gesproken is alles super lekker, maar het spijt ons dat je laatste bestelling tegenviel met slappe friet en taaie kip. We begrijpen dat dit niet de smaakervaring was waar je op had gehoopt, en daarvoor willen we ons oprecht verontschuldigen. We houden ervan om heerlijke maaltijden te serveren, en we zullen je review binnen ons team in Utrecht bespreken om ervoor te zorgen dat we dit soort problemen in de toekomst kunnen vermijden. Daarnaast willen we graag de kans krijgen om dit goed te maken. Daarom zullen we binnenkort contact met je opnemen via e-mail. Dank je wel voor je voortdurende steun als gewaardeerde klant, en we hopen dat je ons nog een kans geeft om je in de toekomst weer lekker te laten eten. Met vriendelijke groet, Luuk

Tom
4 novembro 2023

Friet voelde ietwat 'oud' en kroket lag geplet half uit elkaar

Reacção a Dapp Frietwinkel

Beste Tom, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat de friet ietwat 'oud' aanvoelde en dat de kroket geplet en half uit elkaar lag. We begrijpen hoe belangrijk het is om verse en smakelijke maaltijden te serveren. Het is goed om te weten dat we altijd dagverse friet gebruiken. We zullen deze feedback intern delen binnen ons team in Utrecht, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit van onze gerechten altijd op het hoogste niveau blijft. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

C lamboo
4 novembro 2023

Had onder anderen bitterballen besteld. Het waren allemaal leeg gelopen ballen en een massa vulling onder in d verpakking. De friet was wel goed

Reacção a Dapp Frietwinkel

Beste Cobi, Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden met de bitterballen. We begrijpen dat het teleurstellend is om leeggelopen bitterballen en een massa vulling in de verpakking te vinden. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven. We willen ons oprecht verontschuldigen voor deze onplezierige ervaring. Het is bemoedigend om te horen dat je de friet wel lekker vond. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat problemen zoals deze in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Luuk

Bo Bouquet
30 outubro 2023

Nadat onze bestelling een uur te laat kwam, vonden we hier ook 2 geplette kroketten en koude friet aan. Erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Dapp Frietwinkel

Beste Bo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We betreuren het ten zeerste dat je bestelling een uur te laat kwam en dat je geplette kroketten en koude friet hebt ontvangen. Dit is verre van de service die we nastreven en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze teleurstellende ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om warme en smakelijke maaltijden op tijd te ontvangen. We zullen intern stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat zulke vertragingen en kwaliteitsproblemen in de toekomst worden voorkomen. We willen graag de kans krijgen om dit goed te maken. Als je in de toekomst weer bij ons bestelt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we je een betere ervaring kunnen bieden. Nogmaals onze oprechte excuses voor deze teleurstelling, en we hopen dat je ons in de toekomst weer een kans wilt geven om je tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Luuk

Sytske
21 outubro 2023

Bestelling was kwartier later dan ik gevraagd had, moest daarom heel gehaast eten. Kroketjes waren helemaal geplet, onduidelijke massa in het bakje. Alleen met lepel te eten. Jammer, daar zijn ze eigenlijk te duur voor.

Men
27 setembro 2023
Janine
21 setembro 2023

Lekker gegeten als altijd alleen de garnalenkroketjes waren helemaal geplet en het bakje speciaalsaus lag verspreid over de bodem van de tas. Dat was wel jammer :(

JS
11 setembro 2023
JJ
10 setembro 2023

Prima zoals eigenlijk altijd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
7 setembro 2023

Eten echt superlekker, in Utrecht vind je geen lekkerder frietjes dan hier. Maar helaas is er ook nu weer een sausbakje opengegaan en dreef de mayonaise en speciaalsaus door de zak toen het aankwam. Dat is eerder gebeurd en echt een domper. Bovendien eenvoudig te voorkomen met een klein stukje plakband zou ik toch denken.

Janine
2 setembro 2023

Stoofvlees was magnifiek!

Jasmijn
30 agosto 2023

Ontzettend vriendelijke bezorger. Goed eten! Altijd op tijd, altijd warm en vers. Favoriete plek om friet te bestellen + de beste vegan kroket!

Janine
6 agosto 2023

Alles was weer lekker. Helaas wel 1 garnalenkroketje geplet in de zak.

Harry van Dijk
4 agosto 2023
Steenhuis
30 junho 2023

Broodje van €1,50 ontbrak. Veel te veel mosterd bij kroket, mag minder (prijs ook). verder ok

Fine
19 junho 2023

patat was erg slap en de garnalenkroketten waren niet lekker doorbakken. Dus deze keer een 3/ wat normaal een 5 sterren zou zijn.

Jacob
5 junho 2023

Ik ben geen liefhebber van patat, maar dit vond ik heel erg lekker !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JS
25 maio 2023
Marieke
8 maio 2023

Helaas was de frinkandel kaal ipv speciaal dus dat was even een tegenvaller. De rest was weer heel goed.

JS
3 maio 2023
JS
24 abril 2023
Thomas
22 abril 2023
JS
21 abril 2023
JvdM
20 abril 2023

Snel, goede en warme frieten!

Janine
18 abril 2023
Mart
15 abril 2023
JS
14 abril 2023
GJ
2 abril 2023

Uitstekend, zoals altijd. Knap dat jullie dit zo volhouden.

Xander
31 março 2023

Mmm, satésaus bakje was open, maar voor de rest genoten!

JS
29 março 2023
p van gent
28 março 2023

lekkere pindasaus en de majo is ook prima

Anoniem
25 março 2023

Mayo bakje was open gegaan en daardoor zat de mayo overal:/

Min
23 março 2023
Men
16 março 2023
Frank
12 março 2023

Fantastische friet, niet te zout, helemaal goed!

Crlnvnlnn
8 março 2023

Normaliter altijd goed, maar deze avond zijn de geitenkaaskroketjes niet lang genoeg gebakken en daardoor waarschijnlijk totaal geplet aangekomen. Rest was superlekker!

JS
2 março 2023
JS
22 fevereiro 2023
Wilco
19 fevereiro 2023
GJO
17 fevereiro 2023

Prima friet, snacks en bezorging!

Ingrid Ram
17 fevereiro 2023

De patat was helaas niet meer zo warm, dat verwacht je niet als jullie vertrekpunt zo dichtbij onze winkel is. Complimenten voor de bezorger die uiterst vriendelijk was!

Rob
12 fevereiro 2023

Super lekker en super vriendelijke koerier!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milan van Dun
10 fevereiro 2023
JS
9 fevereiro 2023
Jasper
9 fevereiro 2023

👍👍👍 top zeg

Emma
4 fevereiro 2023

Normaliter altijd heel tevreden, vandaag helaas een soort samengepakte klomp aan friet ontvangen in het bakje ‘groot’ wat nog deels ongebakken was en slap, jammer! Volgende keer beter..

Milan van Dun
31 janeiro 2023
Anoniem
29 janeiro 2023

Helft van de bestelling niet geleverd ;-(

JW
24 janeiro 2023

Lekker, goed bereid, warm, knapperig, snel. Perfect ! Dank jullie wel

A
23 janeiro 2023

Beste friet van Utrecht! We hebben ook kipnuggets besteld en deze zijn ook heerlijk. Echte kopstukjes in een krokant jasje. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
17 janeiro 2023

De bestelling was er snel (een half uur sneller dan verwacht) en warm. Over het algemeen smaakt het eten lekker, maar gisteren leek de friet lekkerder dan normaal, dus keep that up :-)

Susanne
15 janeiro 2023

De vega kroket is echt een aanrader.

Thijs
15 janeiro 2023

Heerlijke friet! Helaas was de bestelling niet helemaal compleet

Marieke Deckers
14 janeiro 2023

Het was vooral erg veel geld voor een niet zo’n geweldige maaltijd. We waren met z’n vieren en hadden voor bijna 50 euro besteld (1 friet + 1 snack pp). Een middelgrote friet is een klein doosje dat voor driekwart is gevuld. Ook het stoofvlees was erg duur in verhouding tot de kwaliteit/ hoeveelheid. De potjes mayonaise waren leuk en lekker. En jammer dat er geen glutenvrije optie voor de snacks is.

X
13 janeiro 2023

Perfect! Ze belde netjes dat de bezorging 15 minuten later werd dan was aangegeven door fietspech.

Anja Verburg
12 janeiro 2023

Heerlijke friet en truffel mayonaise en goede service. Ik was de truffel mayonaise vergeten. Na een kort telefoontje werd die bijgevoegd

JS
5 janeiro 2023

Het blijven toch echt de lekkerste frietjes van Utrecht !

Bauke Boersma
5 janeiro 2023

vlotte bezorging, smaakvol product, helaas kwamen de kroketjes kapot aan.

Philip
4 janeiro 2023

Altijd snelle bezorging en het vegan stoofvlees was top.

Simon
3 janeiro 2023
Fleur
1 janeiro 2022
GJO
31 dezembro 2022

Prima, zoals altijd 👍

Petra
30 dezembro 2022

Het eten was behoorlijk koud en daarmee niet echt lekker, het was te lang onderweg

J
28 dezembro 2022

Lekkere kroketten! Mag wat groter wmb.

Jasmijn
28 dezembro 2022

Favoriet in Utrecht. Betaalbaar, bezorging altijd warm en op tijd. Beste vegan kroket ever. :)

JS
24 dezembro 2022
Bilo
23 dezembro 2022

Normaal gesproken zeer te spreken over dapp. Helaas was het vandaag iets minder… Een hoopje kroket, waarvan eigenlijk niet meer te zien was dat het een kroket was en koude, redelijk slappe friet… Volgende keer hopelijk beter!

JS
8 dezembro 2022
M
1 dezembro 2022

Het eten was weer heerlijk en nog goed warm geleverd ook

Lily Wikkerink
27 novembro 2022

Frites heerlijk smaakvol en knapperig. De bezorging, ondanks regen en spitsuur op zondag , zeer snel en erg vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
27 novembro 2022
P van Gent
23 novembro 2022

moge Dapps fooienpot scoren !

JS
21 novembro 2022
Fee van Bruxvoort
13 novembro 2022

Het was weer heerlijk! Wel was 1 vegan kroket wat uit elkaar en de ragout door heel het bakje en leek de hoeveelheid van de grote friet minder dan in de live winkel.

Marieke
11 novembro 2022

Bitterballen, garnaalkroket en geitenkaaskroket waren geplet. Friet was afgekoeld. Helaas niet echt goed.

Kim
10 novembro 2022
Simone
7 novembro 2022

De beste patatten van de stad!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marit
30 outubro 2022

De saus zat niet bij de bestelling

Xavi
29 outubro 2022

We hadden 12 bitterballen besteld en ze kwamen helemaal verpletterd in een frietdoos. Niet op te eten

Anoniem
28 outubro 2022

Binnen 20 minuten na bestelling stond de bezorger al op de stoep. Het was weer heerlijk!